HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Izraeli gárda Magyarországon

2007.08.28. 13:02 mentalraptor (törölt)

Miközben a baloldalnak nevezett etnikai tömörülés gutaütést kap a Maygar Gárdától, aközben egy tényleges félkatonai izraeli gárda működik hazánkban. A nevük: KRAV MAGA. Van fekete egyenruhájuk és fegyverük. Céljuk, hogy bármilyen körülmények között megvédhessék magukat. A KRAV MAGA nemzetközi szervezet, és természetesen kizárólag zsidók a vezetői. Magyarországi szervezetüket a magyar államon túl az izraeli is pénzeli, de kapnak támogatást a VII. kerületi önkormányzattól (Dohány utca!!) és a UPC Magyarország Kft-től is.

Kérek mindenkit, hogy nezze meg a KRAV MAGA honlapját! Keressetek rá a névre, vagy egyszerűen úgy, hogy "izraeli gárda". Tanulságos lesz.

2 komment

A nácik már a spájzban vannak

2007.08.06. 19:47 mentalraptor (törölt)

Legalábbis a független-balliberális-aberrális Tótaista különítmény szerint. Annyira ott vannak, hogy egyesek már lőnének is rájuk, amúgy jurópéjer, liberális módon. Miért? - Csak nem megették a nagyi lekvárját? És, ha megették? Úgyis avas volt már, meg nem is volt kóser. A ruházatukkal van a baj. Hogy milyen ruházattal? - Hát azzal, amelyik még el sem készült. Nem, nem, azért nem meztelenül zabálják a nem kóser és avas lekvárt ott spájzban! Ágyéktájt egy sávot eltakarnak, hogy a 12 éven aluli kis biboldók is nézhessék őket. "Sáv": ez egy olyan szó, amire a liberális-aberrális pitbullok azonnal támadnak. Ez amolyan vezényszó náluk, mint a normális ebeknél a "csibész". Ezek, ha meghallják, hogy "sáv", azonnal szétszaggatnak mindenkit. Már leállósávban sem érdemes megállni, nehogy egy ilyen fenevad agyarait találja az ember a segge izomtól domboruló részén.

Azért a tervezett fekete egyenruha mégiscsak túlzás. Főleg, ha amúgy liberálisan kinyilatkoztatjuk, hogy ezek náciságokat beszélnek. Például olyant mondanak, hogy fokozottabban lépjünk fel a kábítószer ellen. Ez volt Hitler tízparancsolatának egyike is, mint arra a tótaista különítmény oly' jól emlékszik, hiszen ők tudnak olvasni, ezért a szaros gatyájukat nem kívül hordják, hanem belül. Igaz, nekik is szaros, de legalább jurópéjer szar az. Aztán ott van még a másik parancsolat Hiltertől, amit ezek a náci jobbikosok hangoztatnak, hogy a nemzet egysége mindennél fontosabb, hogy segítsük a határon túli magyarokat. Aki olvasni tud, az olvashatott ilyet Hitlertől. A Mein Kampf egyik fontos része ez (is). Szóval, nácik ezek, és kész! Hogy mijér? Há' mer' nem szeressék a lompos faszukat az Andrássyn rázó buzikat. Én nem értem őket, hiszen olyan gusztusos látvány.

Történt, ami történt, a lekvár elfogyott, akár avas volt, akár nem. No, de ki is töröltetik ezér' a magyar névjegyzékből az Árpád név! Helyette az Ábel, Ábrahám, Ábrám, Ádám nevek használatosak. Hol is volt ilyen? - Megvan! Döbrögi száműzte a Mátyás nevet a mesében.

Most már csak azon meditálok, ha a masírozó jobbikosokat lelőni készül a balliberális, olvasni tudó, jól kifejlett jurópéjer, akkor a spájzban bújkáló meztelen nácik rálőnek-e a dávidcsillagot nyakában viselő balliberálisra, vagy testvérként üdvözlik őket, mondván, a dávidcsillag sokunkat a náci terrorra emlékeztet, s ha már nácik vagyunk, akkor zabáljunk együtt a nagyi avas és cseppet sem kóser lekvárjából.  

1 komment

Ízirájders

2007.07.20. 18:35 mentalraptor (törölt)

Az én gyerekkoromban csak a matchbox és az autóskártya volt. Nem volt SEGA Rallye, PlayStation és XBox sem. Mindig arról álmodoztam, ha nagy leszek, majd megvásárolgatom azokat az autókat, amik a kártyán vannak. Mondanom sem kell, hogy ez nem sikerült maradéktalanul. Ugyan hogy bírnék kifizetni egy Lamborghini Miura-t? Az életérzés azért elkísért mindvégig. Az első autóm egy Talbot Matra Murena volt, ami egy bukólámpás, egymás melletti három üléses kis szörny. Csak az igazi ízirájderek tudják, mi a különbség egy Murena 2.2 és 2.2S-es között. Nekem S-es van. Mindösszesen 400 darab készült belőle. Később vettem egy Porsche 928GTS-t, Néhány Mercedest és BMW-t. Vonzódom a régi autókhoz. Persze, van olyan is, amivel hétköznap járhatok. 4000cm3 alatt nem tartok autót. Ez a mániám. Ezért is bosszant, de kibaszottul, maikor azt látom a gennycsatornákon, hozzá nem értő makimajmok "tesztelnek" menő kocsikat. Most például két 20 év körüli ostoba picsa mesél a Harley Davidson feeling-ről. Na, elmentek a jókurva... Aztán ott van a Gyulai Balázs nevű szerencsétlen flótás, aki nemrég egy Ferrari F430-as volánja mögött feszengett, miközben a Hungaroringen "döngetett" második sebességi fokozatban kb. 60-nal. Mindeközben a menetstabilizátor előnyeiről beszélt, hogy milyen is, amikor a gumi nyikorgással reagál, ha túlságosan nyomod neki. Miiiiiiiiiii? De a kedvencem Répa Kata, ő mindent visz. Télen "tesztelt" egy Range Rover SE verziót. Egy parkolóban körözgetett a letisztított részen. Majd megszólal: "most menjünk kicsit terepre!" - Mit gondoltok, hol volt a terep? - hát a parkoló le nem tisztított részén! Isteni!

Hogy a picsába lehet megismerni így egy autót? Miért nem ifj. Tóth vagy Túri Tomi tesztelnek ilyen masinákat, hogy mindenki láthassa, mit is tud, hogy kedvet kapjunk hozzá, és ne állítsunk olyan faszságokat, hogy az Opel Astra Gt veri a Porsche Carrera-t? A Discovery-n egy angol manus tesztel, és 260-nál fél kézzel gesztikulálva magyaráz, miközben az autó segge végig keresztben. Teszi mindezt úgy, mintha egy sör mellett üldögélne. Na, ezt hívják tesztelésnek!

 

Szólj hozzá!

Kicsoda Kálmán László?

2007.07.14. 23:37 mentalraptor (törölt)

Egy hős nyelvész? Egy hős honfi? - Nyevésznek nyelvész, és honfi is, csak éppen nem hős. Hős akkor lett volna, ha tavaly elkezd beadványolni, amikor a fidesz előállt a népszavazás ötletével. Nem állt elő. Sem értelmes, sem értelmetlen kérdéseket nem tett fel. Megvárta, amíg az Alkotmány Bíróság több ízben is rendben lévőnek nyilvánítja a Fidesz kezdeményezését, az OVB heves ellenkezése mellett. Megvárta, míg az alkotmányjogász és hithű komcsi Halmai közli, hogy márpedig ő szarik az AB döntéseire. Megvárta, amíg a kormányoldal totálisan lejáratja magát ez ügyben, és ekkor előállt a kérdéseivel. Cinikusan úgy időzítette, hogy pontosan a védettség lejárta után küldje el levelét. Elég nyilvánvaló, hogy butácska provokáció, nem egyéb ez a beadvány. Igaz, meglehetősen jól értesült állampolgár, mert azt is tudta, mely napon és időben (percre pontosan!) kell elsütnie otromba tréfáját. Az sem zavarta, hogy a KET. (közig eljárási törv.) szerint nem számít hivatalos beadványnak az email. Hacsak nem volt elismert és regisztrált elektronikus aláírása, valamint regisztrációs száma az OVB-nél. Na, amennyiben mindezzel rendelkezett, akkor aztán tényleg tájékozott állampolgár. Csakhogy a fentiek megléte sem feltétlenül eredményezi azt, hogy az OVB figyelembe veszi a beadványt. Hogy mégis beadta a több sebből is vérző kérdés sort, nyilvánvalóvá teszi, hogy jó kapcsolatot ápol az OVB-vel. Nemhogy jót, de olyat, amely arra a kinyilatkoztatásra ösztökélte az OVB elnökét, hogy mindenképpen figyelembe veszik a beadványt, és elbírálják azt. Gyurcsányról még csak elhiszem, hogy ilyen hatással tud lenni az OVB-re. Talán Kóka is, de biztos vagyok benne, hogy Kálmán László nem lenne képes ilyen hatást kifejteni.  

Akkor most ki is ez a Kálmán László, aki meglett kora ellenére még csak docens, ergo nyelvésznek sem a legkiválóbb? - Nem több, mint egy szánalmas kripli, aki lemondva csekély hírnevéről és a szakmai megbecsülésről, eladta lelkét fillérekért.

Szólj hozzá!

Tomcat, a rendszer ellensége

2007.07.14. 21:15 mentalraptor (törölt)

Baromira nem követem Tomcat enyhén langyi performance-ét, de a történések körülötte enyhén érdeksek. Most azt hallom, hogy kikiáltották a jelenlegi politikai rendszer ellenségévé. Ezt a kriplit? Ettől félnek a rendszer urai? Ezt zárják börtönbe, mert a barátai lakásán 6-7 tömjén füstölőt találtak? Na jó, először atombombának nézték, de néhány nap alatt izraeli atomfizikusok megállapították, hogy nem atombomba, csak füstölő. Ezért ki is engedték azt a párt, akinek a lakásán találták a készségeket. Tomcat meg maradt a börtönben. Hozzáteszem, pont olyan szigorú feltételek mellett őrizték, mint a valódi móri mészárost. Elvégre azonos kaliberű emberkékről van szó! Aztán tegnap kiengedték a srácot, miután az izraeli és amerikai fegyverzet-ellenőrök megállapították, hogy nem rejteget nukleárisfegyvert. Végül nem maradt ellene semmi. semmi, mert hülyének lenni nem bűn. Ő meg csak szimplán egy kretén. S hogy ne az övé legyen az utolsó szó ebben az ügyben, a nyomozást lefolytató fakabát dühösen a rendszer ellenségének nevezte őt. Nahát, ez biztosan szíven ütötte a majomparádé bloggert.

Szólj hozzá!

More, more, Mór!

2007.07.14. 12:56 mentalraptor (törölt)

Hát nem felakasztotta magát a móri mészárlás egyik gyanúsítottja! Miközben az, akiről kiderült, hogy soha nem is járt Móron, a mai napig jogerős ítéletét tölti az ügyből kifolyólag, az ország legszigorúbban őrzött börtönében, addig a valódi elkövetők a Venyige utcai fogdában, lájtos őrizet mellett zabálják a rántotthúst. Illetve az egyikük már csak zabálta, mert a fogdájában felakasztotta magát. Ráadásul sikeresen. Ő, a valódi elkövető, - aki mindemellett még néhány postást is kirabolt és meggyilkolt - nem számított veszélyes bűnözőnek. Nem számított, mert, ha annak számított volna, valaki biztosan őrizte volna. Sokan azt mondják, nem kár érte. Hát nem is! Csakhogy mostantól a másik kettő bármit mondhat. Például az egyik már korábban is azzal védekezett, hogy a mi hullánk megfenyegette őt, ha nem jár vele bankot rabolni és gyilkolászni, akkor a családja bánja meg. Ez jó nagy baromság, de ma már senki nem cáfolhatja meg. Ergo előfordulhat, hogy az életben maradtak nem kapnak tényleges életfogytiglant. Na, ezért kár, hogy a magyar igazságszolgáltatás minden területen impotens, alkalmatlan tökfejekből összeverbuválódott horda csupán.

Szólj hozzá!

A 4 páncélos meg a Gyurcsány

2007.07.08. 19:21 mentalraptor (törölt)

Hogy megvert engem a Jó Isten az emlékezés képességével! Ahogy elfigyelgetem a médiát és a politikai szereplőket, ők nem küzdenek ilyen problémával. Úgy tűnik, rajtam kívül senki nem emlékszik a két és fél éve nagy botrányt kiváltó páncélozott luxusautó tenderre. Akkor a kormány 200 millióról beszélt, majd hamarosan bevallották, hogy a köztársasági őrezred részére 1,5 milliárdért vásárolnak páncélozott Audi A8-asokat és A6-osokat. A TV2-n, az RTL Klubon és a közszolgálatiban 40 éves Mercedesekkel illusztrálták, mennyire le van pukkanva a gépjárműpark. Panaszkodtak, hogy nem képesek tökéletesen garantálni a külföldi állam- és kormányfők bitonságát sem. Ezért vettek akkor 1,5 milliárdért páncélozott Audikat. Most újakat vesznek, mondván, Orbánnak is három volt.

Megbaszhatná az isten ezt az Orbánt, hogy nem bírta a Dunába lőni magát! Ezek a férgek most követnék talán.

Szólj hozzá!

Hogyan lehetünk magyarok Magyarországon

2007.07.08. 19:11 mentalraptor (törölt)

Ha érvényesülni akarsz, valld magad zsidónak!

Ha bűnt követtél el, és rajtakaptak, valld magad cigánynak!

Ha (mű)együttérzésre vágysz, valld magad melegnek!

Egynek ne valld ma magad Magyarországon: magyarnak. Nem divat. Sőt, kifejezetten hátrányos.

1 komment

Tóta W. meg a kohones

2007.07.04. 21:00 mentalraptor (törölt)

Miután minden nemzeti érzületű embert megbuktat történelemből a mi kis Árpink, mindjárt alternatívákat is felvázol valami olyasmiről, amiről fogalma sincs. Ott kezdődik, hogy korábban már azt is világossá tette a kis Árpikula, hogy ő nem tudja, mitől is nemzeti a nemzeti. Ahhoz képest osztja oda az észt rendesen. Hijába no, keves ott a kohones neki. Szerintem.

Most azt nem érti, hogy az a nagy-magyarország mit is jelent. Miért van benne pl Horvátország. Pedig a válasz egyszerű. Már annak, aki tanult történelmet, és követi a mai társadalompolitikai folyamatokat. Természetesen a Szent Korona tan és eszme újjáéledéséről van szó. Ennek alapja a corpus, azaz a magyar királyság teste. A tan kialakulásának idején a királyság (Nem ország, Árpina!!!) pont olyan képet festett, amilyet a matricák a kocsikon, a pénztárcákon vagy a zászlókon. Minekutána Horvátország a magyar korona testéhez tartozott, hát szerepel rajta. Volt bizonyos tartományi felosztás, amely szerint egyeseken a magyar király rendelkezett, másokon meg a horvát. Eszt taníccsák ám a zegyetemen, csakhát köllene az a kis kohones, minek Árpink híján vala. Bizony, néha kevés kipislogni a szemüveg alól. Olykor kell az a kis kohones.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Én vertem meg Kármán Irént

2007.07.01. 13:51 mentalraptor (törölt)

Igen, én veretem meg. Megvertem, mert megérdemelte. Én egyedül, Szunyogh Rezső kis- és rokkantnyugdíjas. Mert az úgy volt, kérem, hogy a videó kölcsönzőbe mentem vasárnap este. Az ember unja már azt a sok Bud Spencert, így a hétvégén. gondoltam, inkább kikölcsönzöm a Szomszédok dupla DVD-t, és nosztalgiázom egy kicsit. Lecsoszogtam a tékába, oszt kölcsönöztem volna. Előbb még beszélgettünk a Tibi gyerekkel, a tékással. Megérkezett egy hölgy nagy sietve, hogy neki film kellene, de a Tibi mondta, hogy én következem. Én meg, gondoltam, úgysem a Szomszédokat kéri ki, hát magam elé engedtem. Nem úgy volt kifestve a nőci, mint, aki Lenke nénire vagy Etusra lenne kíváncsi. No persze, a Vágási Ferihez biztos átugrana a szomszédokba, az mindjárt látszott rajta! Hát magam elé engedtem. Majd seggre ültem, amikor meghallom, hogy a Szomszédok dupla DVD-re fáj a foga. A ribanc! Szóltam is, hogy "kisasszony, ne vigye azt el, mert én is pont azért jöttem." Erre azt mondta, hogy "ma este rejszoljon másra, papa!". Na, erre ugyan méregbe gurultam, pedig igen békés természetű ember hírében állok a környéken. Kimentem a matróna után, és néhány szitok kíséretében jót rugtam a bokájába. A szipirtyó meg nem megütött! Koccant az állkapcám, meg a szemüvegem is leesett. Ahogy hajoltam érte, a banya még jól fejbe rugott, meg hasba is kétszer. Ugy eltörött az állkapcám, hogy még visitozni se igen tudtam. Hemperegtem a fődön, mint egy büdösbogár. Így talált meg a tékás Tibi. Kihívta a mentőt. Azóta fekszem a kórházban. Még vasárnap este megműtötték az arcom és jegelték a tökömet. hétfőn meg nézem a Videoton Super Color tévén a Mokkát, - mer' a Jakupcsek Gabikát nagyon szeretem - hát mit látok?! Uram fia! Ez a ribidó ott szontyolog a tévében, hogy őtet megverte valaki. Be akartam telefonálni a Gabikának, hogy ne higgyen neki, mer' nem úgy volt, de nincs nekem ilyen mobil izém. Minek az egy ilyen kis- és rokkantnyugdíjasnak? Hát az arcátlan ribanca nem azt mondta, hogy őtet valakik úgy verték pofán meg rugták-vágták, hogy életveszelyesen megsérült. Ugyan, kérem, ha életveszélyesen megsérült, hogyan nyilatkozott másnap reggel a tévének? És sehol egy kék folt vagy törés, pedig két mafiózó püfölte? Lárifári! Van nekem egy szomszédom, a bika Gabi. Na, az szokott így meglátogatni embereket jópénzért, ha gond van velük. Amúgy igen rendes gyerek. előre köszön, hoz nekem ezt-azt a boltból, meg másoknak is. Tisztelettudó, na! Oszt egyszer a lepcses Rozi kölke, a Gazsi seggbelőtte a bika Gabi stanforsírjét légpuskával. A Killer, a kutya meg üvöltött. Erre a Gabi begurult és szólt Rozinak, hogy állítsa le a kölkét. A Rozi meg rasszistázni kezdett, mire a Gabi úgy taknyán törölte, hogy kiugrott az álla. Jött baltával a Rozi férje, az Elemér. Na, az meg olyat kapott, hogy leszakadt a fél arca. Ő már viccelhetett azzal, hogy "leszakad a pofám". Szóval, ha egy ilyen bika Gabi valakit pofán ver, meg ütlegel, annak nyoma van. A repedtsarkún meg verésnek nyoma se volt. Szóltam is a kis unokámnak, a Mátékának, hogy hozza be nekem a laptóját, amin van olyan inter izé, az a mátrix vagy mi. Hát így tudom lepötyögni a kaliatúrán, hogy hogy is volt az a verés. 

 

2 komment

Klerikálfasizmus

2007.06.24. 12:13 mentalraptor (törölt)

Mindenekelőtt meg kell emlékeznem a blog.hu azon lakóiról, akik az absztrahálás képességének csupán egy alacsonyabb fokán vegetálnak, ugyanakkor közléskényszertől szenvednek. Amolyan megmondó emberek, akik saját alacsony intellektusuk diktálta világnézetük foglyai. Jó esetben csak erről van szó. Ismétlem, jó esetben. Mert vannak rosszabbak is, mint a szellemi éhenkórászok.

Itt vannak például a főideológusok. Nekik köszönhetjük a "klerikálfasizmus" elnevezést. Ezt általánosságban használják a kereszténységre. Szóval, aki keresztény, az fasiszta. Mer' a csúnya konkvisztádorok legyilkolták szegény kicsi ingyánokat, meg a csúnya misszionáriusok is. Aztán még boszorkányt is égettek, meg inkvizícijó is volt. Na, ezér' is üldözték el a keresztényeket Angliából, állítja egy véglény valamelyik topikban. Innen már csak egy ugrás az, a Dohány utcából kiinduló tételezés, mely szerint minden jobboldali keresztény, ergo fasiszta, ergo antiszemita.

Felmenőim zsidók, tagadom a kersztény isten létét, elutasítom a nomenklatúra uralmát. Akkor most mit tegyek? Én nem adnék az egyházaknak állami támogatást. Egyiknek sem. Ide értve a zsidó egyházat is. Aki hisz valamilyen természetfeletti lényben, és hisz abban, hogy azzal a lénnyel csak a rabbin, a lelkészen vagy a papon keresztül tud kommunikáláni, az fizessen. Fizessen, de ne az én adóforintjaimból. És ne azért ne kapjanak pénzt az államtól, mert a katolikusok fasiszták. Ne azért ne kapjanak, mert a zsidók ma is kegyetlenül irtják a palesztínokat. Azért ne kapjanak, mert a szekularizáció óta illik elkülönülnie az egyházaknak az államtól. A hit magánügy, nem pedig közügy. Az viszont már közügy, ha valakit a vallása miatt üldöznek. Márpedig klerikálfasisztázni mindenkit, aki nem ért egyet a nomenklatúra módszereivel, az bűncselekmény.

 

 

 

Szólj hozzá!

Zsaruk a csúcson

2007.06.15. 22:00 mentalraptor (törölt)

Ki tudja milyen izgalmas új fejlemények lesznek még a Múzeum körúti erőszak ügyében. A joghoz értők elképednek, ha nem váltak még totálisan az átpolitizálódás áldozatává. Mert, aki ma ballib hívő, az biztos benne, hogy a rebiszes tökös legények nem követtek el erőszakot. Az nem lehet, hogy a szeptemberi csőcseléket olyan szépen szarrálövő és verő barátaik és védelmezőik ilyenre vetemedjenek. Meg különben is, nézzék csak meg azt a Zsanettot: kihívó kis rucijával és sminkjével szinte kéri, hogy valaki döngesse el jól. És tudjuk azt is, nem angol kisasszony. Ballib nyelven ez azt jelenti, hogy kiskurva. Ezért nemhogy bűn az ő megerőszakolása, de egyenesen megjár neki. Éppen ezért az ügyészség is mérlegel, kiengedje-e a derék dákós fakabátokat. Elvégre "csak" egy orvosi szakvélemény állítja, hogy erőszak történt. Hogy a rendőrök össze-vissza hazudozásai mennyire számítanak, azt inkább hagyjuk. Kit érdekel, hogy hetekig bújkáltak, és megvárták, amíg felismerik őket, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel a kollégáikat. Majd először azt mondták jobbra mentek, utána már csak hárman mentek jobbra, mert intézkedtek, meg olyan is volt, hogy mind balra mentek, de nem úgy volt, ahogy Zsanett állítja. A pártatlan hatóság adott nekik időt, hogy jól átgondolják. Még a poligráfról is lemondtak, pedig eleinte nagyon alá akarták vetni magukat. Aztán mpszichésen annyira megviseltté váltak, hogy inkább nem. Ők megviseltté váltak, Zsanettnek meg bírnia kell, mert a ballib média ad neki ezerrel. Elsőszámú közellenséggé lépett elő, mert rosszat mert mondani hazánk hős rendőreire. A hadjárak most ott tart, hogy kiderítették, Zsanett meghúzta Zsuzsika haját az oviban, mert egy erőszakos kiskurva volt már akkor is. Most Zsuzsika el is menne tanúskodni a Zsanett ellen, hogy milyen egy ordaskurva, de annyira fél, hogy egy teljes szakasz rendőr védi a házukat, nehogy zsanett átmenjen és megint meghúzza a haját. Na, de majd hétfőn a végére járnak az ügynek, mert újfent összeeresztik Zsanettet a rendőrökkel szembesítés gyanánt, egy ügyész pedig árgus szemekkel figyel, vajon kivillan-e a nunija, mint Sharon Stone-nak az Elemi Ösztönben.

Mit mondjak, nem rajongok a bandababákért, amilyen Zsanett is. De elég ok ez arra, hogy kétségbe vonjam a szavát? Alig hiszem, hogy van olyan ostoba ribanc ebben az ál-jogállamban, aki megkockáztatná, hogy megvádoljon egy rendőrt azok után, hogy emberek szemét lőhetik ki bűntetlenül, hogy nőket verhetnek agyba-főbe heten-nyolcan. Létezik ilyen szánalmas véglény? - Én nem hiszem.  

 

1 komment

Egészésgügyi egyperces

2007.06.15. 17:38 mentalraptor (törölt)

Amikor éppen nem vagyok kurvára elfoglalva a saját nyűgjeimmel, írok üzenetet olyan embereknek, akiket kedvelek. Egyik ilyen emberke, - aki egyébként újságíró - az alábbiak szerint válaszolt nekem:

Hello. Mikor voltam én jól? Még amikor megszülettem, tán még akkor sem.De írtam neked, a kedvedért egy blogot, elég gyenge, de kurva fáradt vagyok.
Miről szólna, na, miről? Arról, hogy a Béla (a stego) írt, írjak én is ide. Fogtam magam és regisztráltam. De az igazság az, hogy rohadt fáradt vagyok most, a fejemből kifolyólag, hogy írjak a Béla kedvéért. Pedig a Béla se olyan. Legalábbis nem vettem észre, pedig a szappan is leesett. Igaz, Béla tényleg nem olyan. Azt nem lehet mondani, hogy kosaras alkat, mert olyan kicsi, mint az egészségügyi életszínvonal erre mifelénk, Magyarországon. Viszont Béla határozottan izmosabb, az az igazi vastagnyakú, zömök, kuglifejű kigyúrt figura. Béla is sok mindent tudna arról mesélni, amiről én, pedig nem sűrűn találkoztunk. Most is csak azért írok, hogy dagadjon az a vastag retkes nyaka az örömtől. Még azt is megírom, hogy van neki 3 diplomája, egy szemesztert pedig takarított a budiban a SOTE-n. Azóta azt hiszi, ő is pszichiáter, de legalább vizitdíjat nem szed. Igaz, ő akkor se szedne, ha Tehénági utasítaná rá. Pedig érdekes dolog ez a vizitdíj. A picsa se vergődik a 300 Ft-os számlákkal, csak morogva kifizeti, begyűri a zsebébe, s mire az urológus is begyűri az ujját a delikvens fenekébe, már el is felejti. Nem a doki mutatóujját, amivel a gyulladt prosztatát nyomkodta; arra még másnap is úgy fog emlékezni, mintha még most is állna a kirner a seggében. A cetlire, hogy hova rakta. Szóval a franc se gyűjtögeti a hülye cédulákat, legfeljebb a Krapunyák néni, de ő meg nem urológushoz jár, hanem a kisnyugdíjából Dr. Kovácshoz szórakozni, az SZTK-ba. Persze, a szórakozás elég egyoldalú, a doki nem nagyon élvezi háromezerhatszáznyolcvanötödszörre is megmagyarázni Krapunyák néninek, hogy az a kis fehér félhold a körmén természetes jelenség, nem pedig a kezdődő Hodkin kór jele. Igaz, Krapunyák néni se élvezi annyira az előadást, mint régen - egyre frusztráltabbnak tűnik Kovács doki és Irma is, a kedvetlenedő kedvesnővér - dehát 300 Ft-ért mi az istent vár az öregasszony, Handel vizizenés beöntést, nem igaz?! Krapunyák néni igazság szerint a nagy előadásra vár, amikor hatezer-háromszáz forint befizetését igazoló belégjeivel elcsámpázik a jegyzőhöz és kisírt szemeit a naftalinszagú fekete kendője csücskével vörösre dörgölve kéri a túlfizetés visszatérítését, mert különben nem tudja kiváltani a gyógyszerét és a mindennapi betevőjét a péktől. Természetesen a kenyérre gondoltam, te mire, te perverz marha?? Szóval talán csak a Krapunyák nénik gyűjtögetik a kis cédulákat, mert a tököm se fogja az idejét még azzal tölteni, hogy 900 Ft vizitdíjat és 600 ruppó kórházi ápolási díjat (napidíjat) visszaéríttessen... Jól ki lett ez találva, mint a száraz kis fika az orrban: ahhoz kicsi, hogy egyáltalán ne kapjál levegőt, de ahhoz túl nagy, hogy ne irritálja a heftidet minden lélegzet vételkor.

Szólj hozzá!

A változás szellentése megcsapta a kormányt

2007.06.15. 17:18 mentalraptor (törölt)

Gyurcsány a magyar népmese analógiájára alakította át kormányát. Van is változás, meg nincs is. Menesztette is Szilvásyt, meg nem is. Állítólag a hatékonyság és takarékosság jegyében manifesztálta elképzeléseit új kabinet formájában. Na most, hogy a két új kormánytag és az őket kiszolgáló apparátus mennyiben jelent megtakarítást, majd melátjuk. Vagy nem, de ez biztos. A hatékonyságra való törekvés viszont egyértelműen tetten érhető. Szilváy kolléga figyelmét eddig nagyon megosztotta, hogy a MEH-re is figyelnie kellett, meg a NBH-ra is. A végén azt sem tudta az a szerencsétlen ember, honnan mit lopott ki családja és barátai segítségével. Értehő, hogy megkapta azt aterületet, ahol a legcsúnyábbat bukott, mint amatőr Simon Templar. És itt nem arra az angyalra gondolok, aki angol kém, hanem arra, aki tolvaj. Legalább olyan jóképű lenne, mint Roger Moore! De nem az. Jóképűnek ott van Bajnai, aki nem mellesleg még Szilvásynál is nagyobb tolvaj. Nos, nincs okunk fellélegezni, kutyából nem lett szalonna. A szalonnáról jut eszembe: Azért Lamperth Mónika legalább fellélegezhet helyettünk is, mert ismét egy olyan tárcát kapott, - nyilván nem érdemtelenül - ahol kényelmes körülmények között növesztheti már most is irdatlanul nagy, hájas picsáját.

1 komment