HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Klerikálfasizmus

2007.06.24. 12:13 mentalraptor (törölt)

Mindenekelőtt meg kell emlékeznem a blog.hu azon lakóiról, akik az absztrahálás képességének csupán egy alacsonyabb fokán vegetálnak, ugyanakkor közléskényszertől szenvednek. Amolyan megmondó emberek, akik saját alacsony intellektusuk diktálta világnézetük foglyai. Jó esetben csak erről van szó. Ismétlem, jó esetben. Mert vannak rosszabbak is, mint a szellemi éhenkórászok.

Itt vannak például a főideológusok. Nekik köszönhetjük a "klerikálfasizmus" elnevezést. Ezt általánosságban használják a kereszténységre. Szóval, aki keresztény, az fasiszta. Mer' a csúnya konkvisztádorok legyilkolták szegény kicsi ingyánokat, meg a csúnya misszionáriusok is. Aztán még boszorkányt is égettek, meg inkvizícijó is volt. Na, ezér' is üldözték el a keresztényeket Angliából, állítja egy véglény valamelyik topikban. Innen már csak egy ugrás az, a Dohány utcából kiinduló tételezés, mely szerint minden jobboldali keresztény, ergo fasiszta, ergo antiszemita.

Felmenőim zsidók, tagadom a kersztény isten létét, elutasítom a nomenklatúra uralmát. Akkor most mit tegyek? Én nem adnék az egyházaknak állami támogatást. Egyiknek sem. Ide értve a zsidó egyházat is. Aki hisz valamilyen természetfeletti lényben, és hisz abban, hogy azzal a lénnyel csak a rabbin, a lelkészen vagy a papon keresztül tud kommunikáláni, az fizessen. Fizessen, de ne az én adóforintjaimból. És ne azért ne kapjanak pénzt az államtól, mert a katolikusok fasiszták. Ne azért ne kapjanak, mert a zsidók ma is kegyetlenül irtják a palesztínokat. Azért ne kapjanak, mert a szekularizáció óta illik elkülönülnie az egyházaknak az államtól. A hit magánügy, nem pedig közügy. Az viszont már közügy, ha valakit a vallása miatt üldöznek. Márpedig klerikálfasisztázni mindenkit, aki nem ért egyet a nomenklatúra módszereivel, az bűncselekmény.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr40104800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása