HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Izraeli gárda Magyarországon

2007.08.28. 13:02 mentalraptor (törölt)

Miközben a baloldalnak nevezett etnikai tömörülés gutaütést kap a Maygar Gárdától, aközben egy tényleges félkatonai izraeli gárda működik hazánkban. A nevük: KRAV MAGA. Van fekete egyenruhájuk és fegyverük. Céljuk, hogy bármilyen körülmények között megvédhessék magukat. A KRAV MAGA nemzetközi szervezet, és természetesen kizárólag zsidók a vezetői. Magyarországi szervezetüket a magyar államon túl az izraeli is pénzeli, de kapnak támogatást a VII. kerületi önkormányzattól (Dohány utca!!) és a UPC Magyarország Kft-től is.

Kérek mindenkit, hogy nezze meg a KRAV MAGA honlapját! Keressetek rá a névre, vagy egyszerűen úgy, hogy "izraeli gárda". Tanulságos lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr19151116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

családfakutató 2007.11.19. 17:50:11

Hegedűs Faszbéla, kotródj vissza a kunyhó utcai söpredék kurva anyádba! Megmontázsoljam a feleségedet, faszkalap? Höhöhö! Hegedűs Béla zsidó!


ERŐS VÉRZÉS A GARATBAN! CSATLÓSHULLAPACÁK! CSATLÓS ZSIDÓ TIBOR VEGYE TUDOMÁSUL, HOGY SZÉTVAGDALT HULLA LESZ BELŐLE! GYOMORTÓL FELSŐ LÉGÚTIG VÁGLAK FÖL, AZTÁN MEZTELENÜL FÜRDÖK MAJD A BELEIDBEN! EGYSZER ELMAROM MÉG AZT A TÚRÓS FARHÁTADAT ÉS AKKOR MÉSZÁRLÁS LÉSZEN! CSAK ÚGY RINGANI FOG A KÉSEM A HÁJADBAN, MIKÖZBEN SZABDALLAK, CAFATOS GECI! A FELFORDULÁS TÉREN LESZ AKASZTOTT CSATLÓS HÁÁÁÁZA! A FELSZABDALÁS TÉREN LESZ MEGMORZSOLT KIS HULLÁÁÁJA! CSATLÓS TIBOR ZSIDÓ, CSATLÓS TIBOR HALOTT!

süti beállítások módosítása