HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Zsaruk a csúcson

2007.06.15. 22:00 mentalraptor (törölt)

Ki tudja milyen izgalmas új fejlemények lesznek még a Múzeum körúti erőszak ügyében. A joghoz értők elképednek, ha nem váltak még totálisan az átpolitizálódás áldozatává. Mert, aki ma ballib hívő, az biztos benne, hogy a rebiszes tökös legények nem követtek el erőszakot. Az nem lehet, hogy a szeptemberi csőcseléket olyan szépen szarrálövő és verő barátaik és védelmezőik ilyenre vetemedjenek. Meg különben is, nézzék csak meg azt a Zsanettot: kihívó kis rucijával és sminkjével szinte kéri, hogy valaki döngesse el jól. És tudjuk azt is, nem angol kisasszony. Ballib nyelven ez azt jelenti, hogy kiskurva. Ezért nemhogy bűn az ő megerőszakolása, de egyenesen megjár neki. Éppen ezért az ügyészség is mérlegel, kiengedje-e a derék dákós fakabátokat. Elvégre "csak" egy orvosi szakvélemény állítja, hogy erőszak történt. Hogy a rendőrök össze-vissza hazudozásai mennyire számítanak, azt inkább hagyjuk. Kit érdekel, hogy hetekig bújkáltak, és megvárták, amíg felismerik őket, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel a kollégáikat. Majd először azt mondták jobbra mentek, utána már csak hárman mentek jobbra, mert intézkedtek, meg olyan is volt, hogy mind balra mentek, de nem úgy volt, ahogy Zsanett állítja. A pártatlan hatóság adott nekik időt, hogy jól átgondolják. Még a poligráfról is lemondtak, pedig eleinte nagyon alá akarták vetni magukat. Aztán mpszichésen annyira megviseltté váltak, hogy inkább nem. Ők megviseltté váltak, Zsanettnek meg bírnia kell, mert a ballib média ad neki ezerrel. Elsőszámú közellenséggé lépett elő, mert rosszat mert mondani hazánk hős rendőreire. A hadjárak most ott tart, hogy kiderítették, Zsanett meghúzta Zsuzsika haját az oviban, mert egy erőszakos kiskurva volt már akkor is. Most Zsuzsika el is menne tanúskodni a Zsanett ellen, hogy milyen egy ordaskurva, de annyira fél, hogy egy teljes szakasz rendőr védi a házukat, nehogy zsanett átmenjen és megint meghúzza a haját. Na, de majd hétfőn a végére járnak az ügynek, mert újfent összeeresztik Zsanettet a rendőrökkel szembesítés gyanánt, egy ügyész pedig árgus szemekkel figyel, vajon kivillan-e a nunija, mint Sharon Stone-nak az Elemi Ösztönben.

Mit mondjak, nem rajongok a bandababákért, amilyen Zsanett is. De elég ok ez arra, hogy kétségbe vonjam a szavát? Alig hiszem, hogy van olyan ostoba ribanc ebben az ál-jogállamban, aki megkockáztatná, hogy megvádoljon egy rendőrt azok után, hogy emberek szemét lőhetik ki bűntetlenül, hogy nőket verhetnek agyba-főbe heten-nyolcan. Létezik ilyen szánalmas véglény? - Én nem hiszem.  

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr1999476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mentalraptor (törölt) 2007.06.19. 20:38:22

Van nekem elég bajom, a tököm foglalkozik Zsanettel! - Így füstölögtem ma a kocsiban, amikor meghallottam a híreket.
Hú, micsoda szenzáció, hogy az aktus után egy hónappal nem találtak idegen DNS-t Zsanett ruháján! Az lett volna az érdekes, ha közben nem mosta volna ki legalább egyszer. Merthogy a feljelentés után 10 nappal álltak először szóba vele. Mondjátok, az este levetett ruhát ti kimossátok, vagy elteszitek mostalanul?
Meg miért a ruhán kerestek DNS-t? Miért nem az aktus utáni orvosi ellátás során? Ha akkor vettek, azzal most mi van.
Aztán itt van a rendőrorvosi szakvélemény, amely nem úgy készült, hogy dr. ezredes megvizsgálta Zsanett vagináját az eset után 3 héttel, nem. Úgy történt, hogy fotókról állapította meg a hámsejtek sérülésének fokát, amiből kikövetkeztette, hogy Zsanett 2 héttel az ominózus este előtt lett erőszak áldozata. Szóval, annyit a rendőr orvos is meg tudott állapítani, hogy Zsanett erőszak áldozata lett, de szerinte nem akkor, amikor állítja, hanem korábban. Hát ez egy csodadoktor!!!! Nem véletlenül ezredes.
Mindennek tetejéban a hülye ribanc nem fordult meg és nézte, ki akasztja be neki a lompost hátulról. Mert a legtöbb ballibes médiagyökér mindig hátra-hátra les, ha seggbekúrják. Legalább is ők így mondják.
Bosszúból hazajöttem, és kipróbáltam. Közlöm, 11 éve csináljuk szarul a felségemmel. Nem néz hátra. Igaz, nem is tud, de vélhetően az ő genetikai hibája és az én balfaszságom.
süti beállítások módosítása