HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Kicsoda Kálmán László?

2007.07.14. 23:37 mentalraptor (törölt)

Egy hős nyelvész? Egy hős honfi? - Nyevésznek nyelvész, és honfi is, csak éppen nem hős. Hős akkor lett volna, ha tavaly elkezd beadványolni, amikor a fidesz előállt a népszavazás ötletével. Nem állt elő. Sem értelmes, sem értelmetlen kérdéseket nem tett fel. Megvárta, amíg az Alkotmány Bíróság több ízben is rendben lévőnek nyilvánítja a Fidesz kezdeményezését, az OVB heves ellenkezése mellett. Megvárta, míg az alkotmányjogász és hithű komcsi Halmai közli, hogy márpedig ő szarik az AB döntéseire. Megvárta, amíg a kormányoldal totálisan lejáratja magát ez ügyben, és ekkor előállt a kérdéseivel. Cinikusan úgy időzítette, hogy pontosan a védettség lejárta után küldje el levelét. Elég nyilvánvaló, hogy butácska provokáció, nem egyéb ez a beadvány. Igaz, meglehetősen jól értesült állampolgár, mert azt is tudta, mely napon és időben (percre pontosan!) kell elsütnie otromba tréfáját. Az sem zavarta, hogy a KET. (közig eljárási törv.) szerint nem számít hivatalos beadványnak az email. Hacsak nem volt elismert és regisztrált elektronikus aláírása, valamint regisztrációs száma az OVB-nél. Na, amennyiben mindezzel rendelkezett, akkor aztán tényleg tájékozott állampolgár. Csakhogy a fentiek megléte sem feltétlenül eredményezi azt, hogy az OVB figyelembe veszi a beadványt. Hogy mégis beadta a több sebből is vérző kérdés sort, nyilvánvalóvá teszi, hogy jó kapcsolatot ápol az OVB-vel. Nemhogy jót, de olyat, amely arra a kinyilatkoztatásra ösztökélte az OVB elnökét, hogy mindenképpen figyelembe veszik a beadványt, és elbírálják azt. Gyurcsányról még csak elhiszem, hogy ilyen hatással tud lenni az OVB-re. Talán Kóka is, de biztos vagyok benne, hogy Kálmán László nem lenne képes ilyen hatást kifejteni.  

Akkor most ki is ez a Kálmán László, aki meglett kora ellenére még csak docens, ergo nyelvésznek sem a legkiválóbb? - Nem több, mint egy szánalmas kripli, aki lemondva csekély hírnevéről és a szakmai megbecsülésről, eladta lelkét fillérekért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr78118155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása