HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

Tóta W. meg a kohones

2007.07.04. 21:00 mentalraptor (törölt)

Miután minden nemzeti érzületű embert megbuktat történelemből a mi kis Árpink, mindjárt alternatívákat is felvázol valami olyasmiről, amiről fogalma sincs. Ott kezdődik, hogy korábban már azt is világossá tette a kis Árpikula, hogy ő nem tudja, mitől is nemzeti a nemzeti. Ahhoz képest osztja oda az észt rendesen. Hijába no, keves ott a kohones neki. Szerintem.

Most azt nem érti, hogy az a nagy-magyarország mit is jelent. Miért van benne pl Horvátország. Pedig a válasz egyszerű. Már annak, aki tanult történelmet, és követi a mai társadalompolitikai folyamatokat. Természetesen a Szent Korona tan és eszme újjáéledéséről van szó. Ennek alapja a corpus, azaz a magyar királyság teste. A tan kialakulásának idején a királyság (Nem ország, Árpina!!!) pont olyan képet festett, amilyet a matricák a kocsikon, a pénztárcákon vagy a zászlókon. Minekutána Horvátország a magyar korona testéhez tartozott, hát szerepel rajta. Volt bizonyos tartományi felosztás, amely szerint egyeseken a magyar király rendelkezett, másokon meg a horvát. Eszt taníccsák ám a zegyetemen, csakhát köllene az a kis kohones, minek Árpink híján vala. Bizony, néha kevés kipislogni a szemüveg alól. Olykor kell az a kis kohones.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr93111818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása