HTML

Egy nappal a vége előtt

Mi a faszt írja ide? Idegbajt kapok, wazze!

Friss topikok

Linkblog

A változás szellentése megcsapta a kormányt

2007.06.15. 17:18 mentalraptor (törölt)

Gyurcsány a magyar népmese analógiájára alakította át kormányát. Van is változás, meg nincs is. Menesztette is Szilvásyt, meg nem is. Állítólag a hatékonyság és takarékosság jegyében manifesztálta elképzeléseit új kabinet formájában. Na most, hogy a két új kormánytag és az őket kiszolgáló apparátus mennyiben jelent megtakarítást, majd melátjuk. Vagy nem, de ez biztos. A hatékonyságra való törekvés viszont egyértelműen tetten érhető. Szilváy kolléga figyelmét eddig nagyon megosztotta, hogy a MEH-re is figyelnie kellett, meg a NBH-ra is. A végén azt sem tudta az a szerencsétlen ember, honnan mit lopott ki családja és barátai segítségével. Értehő, hogy megkapta azt aterületet, ahol a legcsúnyábbat bukott, mint amatőr Simon Templar. És itt nem arra az angyalra gondolok, aki angol kém, hanem arra, aki tolvaj. Legalább olyan jóképű lenne, mint Roger Moore! De nem az. Jóképűnek ott van Bajnai, aki nem mellesleg még Szilvásynál is nagyobb tolvaj. Nos, nincs okunk fellélegezni, kutyából nem lett szalonna. A szalonnáról jut eszembe: Azért Lamperth Mónika legalább fellélegezhet helyettünk is, mert ismét egy olyan tárcát kapott, - nyilván nem érdemtelenül - ahol kényelmes körülmények között növesztheti már most is irdatlanul nagy, hájas picsáját.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senkifoldje.blog.hu/api/trackback/id/tr7499310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.06.16. 11:54:38

Ne tévesszen meg senkit a fejcserés támadás! A régi bútorok jöttek vissza. Pedig politikai berkekben sem megy másként, mint a kuplerájban: ha nem megy az üzlet, nem ágyakat kell cserélni!
süti beállítások módosítása